JOHNNY'S BURGER COMPANY AMSTELVEEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 993 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Company Amstelveen. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 21:36 Bezorgtijd was meer dan twee uur. Eten koud afgeleverd. Ik had de vorige recensies gezien, maar toch weer geprobeerd. Wat een spijt. Drama dit. Nooit meer. Zou trouwens ook fijn zijn als de telefoon wordt opgenomen als je belt.
1 dec 2022 om 11:44 The food is very good but the delivery time is too long
1 dec 2022 om 7:06 Like their food but delivery was over 40min later than requested so it arrived cold
30 nov 2022 om 22:31 Bijna koude burgers en friet. Jammer. Gaan we niet meer doen.
28 nov 2022 om 12:15 Wisselend altijd. Moest nu een uur wachten en eten aan de koude kant.
28 nov 2022 om 6:33 Moest bijna 2 uur wachten op mijn bestelling. Eten was koud bij aankomst.
27 nov 2022 om 22:46 Ordered at 20:15. Cold burgers Delivered at 22:45. The guests for whom we ordered left and had to dump the whole food. Thuisbezord customer care was not helpful either with offering a small discount instead of the refund. Don’t order from here!
27 nov 2022 om 21:25 Pathetic experience. Never gonna order again from here. Took 2 hours and then cancelled the order . Did not receive my call as well.
27 nov 2022 om 20:51 Eten was koud, te laat. Geen bericht dat het veel later komt. Na 5 keer bellen werd de telefoon pas opgenomen.
26 nov 2022 om 20:35 Burgers waren prima, alleen minder warm dan we gewend zijn. Waarschijnlijk omdat de bezorging deze keer langer duurde.
25 nov 2022 om 22:38 Food is nice tho the portion sizes seem to differ depending on the day. Delivery took almost 90 minutes instead of the promised 40
24 nov 2022 om 19:48 Delivered on time,food is warm & delicious .