JOHNNY'S BURGER COMPANY AMSTELVEEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1211 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Company Amstelveen. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2024 om 23:55 Lekker eten, snel bezorgd
8 mei 2024 om 20:38 chickenn burgahhh
8 mei 2024 om 17:22 Omg dat was de lekkerste burger die ik ooit heb gegeten! Ga morgen weer bestellen want pffff!
4 mei 2024 om 12:38 Ik lees veel slechte recencies maar dat was niet mijn ervaring, eten was er snel en de burger was top kwaliteit (uienringetjes iets minder maar smaakten er niet minder onder). Ga ik zeker nog een keer wat bestellen!
30 apr 2024 om 14:25 The food took more than 2hrs to arrive...
28 apr 2024 om 21:00 2.5u gewacht en toen zelf me eten maar moeten ophalen omdat het anders nog 1.5u zou duren.
26 apr 2024 om 16:29 Eten kwam veel te laat aan, en was nog ijskoud ook. Kon het gelijk weg gooien. Laatste keer dat we hier bestellen
24 apr 2024 om 17:14 Het eten was zo ongelofelijk lekker! Echt een top service van de eigenaar Ik raad vooral de mexican burger aan met een portie twister fries er bij heerlijk!
22 apr 2024 om 20:24 super
20 apr 2024 om 15:03 Waited more than 1,5 hour, when the order came the fries were cold and hard. Not worth it.
19 apr 2024 om 20:30 Twee uur wachttijd, aardige bezorger
16 apr 2024 om 19:55 Boef burger, unique and delicious!